Duurzaam vastgoedDuurzaam property

Wilt u ondersteuning bij het verduurzamen van uw bedrijf in de property sector? Met het duurzaamheidsprogramma van GroenGedaan! krijgt u handvatten om op een duurzame manier te ondernemen. Daarmee wordt uw bedrijf ‘future proof’, verbetert u het imago van uw onderneming en vergroot u uw kansen bij tenders en aanbestedingen.

Voor steeds meer opdrachtgevers is duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) een belangrijk thema. Met het duurzaamheidscertificaat, dat onderdeel is van ons programma, wordt u erkend als een duurzaam bedrijf en bent u beter herkenbaar voor zowel consumenten als opdrachtgevers. Duurzaam ondernemen verlaagt bovendien uw kosten, bijvoorbeeld door de energiebesparende maatregelen.

Aansluiten

  Inmiddels dragen meer dan 3.000 bedrijven de certificering voor duurzaamheid van de Stichting Duurzaam.  Uw voordelen op een rij:

   

  • Duurzaam werken is beter voor het milieu
  • Duurzaam werken is beter voor de samenleving
  • Duurzaam werken bespaart kosten
  • Duurzaam werken vergroot uw marge
  • Duurzaam werken maakt uw bedrijf toekomstbestendig
  • Duurzaam werken verbetert uw bedrijfsimago
  • Duurzaam werken verhoogt uw kansen bij tenders en aanbestedingen

  MVO property

  Als u zich met uw property bedrijf aanmeldt voor ons programma dan wordt u geholpen bij het verduurzamen van uw bedrijfsvoering. Het proces begint met de zogeheten nulmeting. Onze checklist geeft u een beeld van uw bedrijf, waarna wij op basis van een administratieve audit een keurmerk en verbeterplan opsturen. Drie maanden later volgt nog een fysieke audit. Op de pagina aansluiten vindt u alles over de procedure.

  Ons programma is niet alleen een kwestie van toetsen op een duurzame bedrijfsvoering. Naast het verbeterplan dat u van ons ontvangt, helpen wij u met advies, tools en bij het voldoen aan wet- en regelgeving. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat wij hulp bieden bij de rapportage voor de wet Milieubeheer en Energie Informatieplicht.

  Aansluiten


  Maak ook uw bedrijf toekomst bestendig en draag bij aan een beter milieu en samenleving!


  Keurmerk

  Stichting Duurzaam heeft met GroenGedaan! het grootste onafhankelijke duurzaamheidsprogramma van de Benelux. Met het bijbehorende keurmerk willen we het voor particulieren en opdrachtgevers eenvoudiger maken om te kiezen voor bedrijven binnen de property sector die milieubewust werken en waarde hechten aan MVO. Onder property verstaan wij schilders, aannemers, bouw- en schoonmaakbedrijven.

  Al meer dan 3.000 bedrijven hebben zich aangesloten bij ons. Wij zijn een initiatief van de overheid, ANWB, gemeenten, lease- en verzekeringsmaatschappijen, woningcoöperaties en fleetowners. Door onze onafhankelijke positie gebeurt toetsing altijd op een objectieve manier. De eisen zijn ambitieus en zonder greenwashing, compromissen of politieke belangen. Maak ook uw bedrijf duurzaam en meld u aan voor GroenGedaan!

  Aansluiten