Duurzaam vastgoedKeurmerk schildersbedrijf

Wilt u een keurmerk als schildersbedrijf, omdat u graag erkenning wilt voor uw duurzame manier van ondernemen? Of wilt u handvatten voor verdere verduurzaming? Het programma van GroenGedaan! geeft u houvast bij het duurzaam ondernemen en maakt u beter herkenbaar als een duurzaam schildersbedrijf.

Duurzaam ondernemen is een manier van ondernemen die op de langere termijn houdbaar is en biedt veel voordelen. Het verbetert uw imago, vergroot uw marge én verhoogt uw kansen bij aanbestedingen en tenders. Zowel grote opdrachtgevers als consumenten hechten steeds meer waarde aan duurzaamheid.

Aansluiten

  Inmiddels dragen meer dan 3.000 bedrijven de certificering voor duurzaamheid van de Stichting Duurzaam.  Uw voordelen op een rij:

   

  • Duurzaam werken is beter voor het milieu
  • Duurzaam werken is beter voor de samenleving
  • Duurzaam werken bespaart kosten
  • Duurzaam werken vergroot uw marge
  • Duurzaam werken maakt uw bedrijf toekomstbestendig
  • Duurzaam werken verbetert uw bedrijfsimago
  • Duurzaam werken verhoogt uw kansen bij tenders en aanbestedingen

  Keurmerk schilder

  Ons verduurzamingsprogramma bestaat onder meer uit een keurmerk en een verbeterplan. Als u schilder bent en het keurmerk wilt ontvangen, dan moet u onze procedure daarvoor volgen. Die start met een ‘nulmeting’. In onze checklist geeft u een weergave van uw bedrijf. Op basis daarvan doen wij een administratieve audit. Mits er geen onoverkomelijke zaken zijn, ontvangt u binnen twee weken het keurmerk en het voorlopige verbeterplan. Na drie maanden is er een fysieke audit.

  Naast het keurmerk en het verbeterplan, kunnen wij u ook helpen met duurzaam advies, tools en faciliteiten. Wij toetsen namelijk niet alleen op een duurzame bedrijfsvoering. Zo kunnen wij bijvoorbeeld hulp bieden bij het maken van een risico-inventarisatie- en evaluatie en rapporteren voor de wet Milieubeheer en Energie Informatieplicht.

  Aansluiten


  Maak ook uw bedrijf toekomst bestendig en draag bij aan een beter milieu en samenleving!


  Duurzaamheid

  Inmiddels hebben zich al meer dan 3.000 bedrijven aangesloten bij stichting Duurzaam, dat opereert zonder winstoogmerk. De stichting is een initiatief van de overheid, ANWB, gemeenten, lease- en verzekeringsmaatschappijen, woningcoöperaties en fleetowners.

  Wij willen het voor opdrachtgevers en consumenten makkelijker maken om voor een duurzaam schildersbedrijf te kiezen. Door de onafhankelijkheid van de stichting gebeurt de toetsing altijd op een objectieve wijze. De eisen voor het keurmerk zijn zonder politieke belangen, greenwashing of compromissen. Maak uw bedrijf ook duurzaam en meld u vandaag nog aan voor het programma van GroenGedaan!

  Aansluiten