Autolease

Duurzaamheid core business voor leasemaatschappijen

Duurzaamheid is voor leasemaatschappijen van levensbelang. Het is dus niet een imago-issue of slechts om de gunst van de klant te winnen. Ten aanzien van de eigen bedrijfsvoering leidt duurzaamheid tot serieuze kostenbesparingen en competitieve vaardigheid. U leest hierover meer op www.duurzaamautoleasen.nl.  Maar één van de belangrijkste kernactiviteiten van een leasemaatschappij is wagenparkbeheer. Het uitbestede werk veroorzaakt een veelvoud aan milieubelasting en impact op de samenleving. Zaken doen met automotive bedrijven met het certificaat Duurzaam Repareren levert meer op dan u wellicht denkt. Deze bedrijven gebruiken geen middelen die onnodig schadelijk zijn voor het milieu, de medewerkers of de bestuurder. Maar bedrijven met het certificaat Duurzaam Repareren:

  • Maken minder aanspraak op grondstoffen;
  • Verbruiken minder energie;
  • Dragen zorg voor duurzaam inzetbaar personeel;
  • Voorkomen verkwisting;
  • Hergebruiken;
  • Recyclen.

Hierdoor heeft men ook de kostencomponenten onder controle. Gecertificeerde bedrijven kunnen u als opdrachtgever voor marktconforme prijzen van dienst zijn en bieden u continuïteit. Door het certificaat in uw aanbesteding te eisen weet u aan welke duurzaamheidseisen de bedrijven voldoen en dat men hierop structureel en objectief wordt getoetst. U stimuleert hiermee de duurzaamheid in de automotive en het kost u niets.

Ook u als klant kan het verschil maken

Heeft u en/ of uw werkgever duurzaamheid hoog in het vaandel? Kies dan bewust en kies voor een duurzame leasemaatschappij. Er zijn al diverse leasemaatschappijen die gebruikmaken van gegarandeerd duurzame autobedrijven voor het wagenparkbeheer.