Verzekeraars

Verzekeraars zijn vanwege de gestuurde schadestroom, de belangrijkste professionele opdrachtgever bij schadeherstel en glasherstel.

Een belangrijke en sturende marktpartij derhalve. Als belangrijke opdrachtgever zijn verzekeraars instaat de duurzaamheid bij schade- en glasherstel te bevorderen. Het is essentieel dat de ‘marktvraag’ naar duurzaam schadeherstel groeit.

Duurzame Schadelastbeheersing

Wilt u als verzekeraar dat schades professioneel, veilig en kostenefficiënt hersteld worden. Maar ook dat dit op een verantwoorde wijze gebeurt. Met oog voor het milieu en de samenleving. Maak dan gebruik van gecertificeerde schadeherstelbedrijven, dan bent u hiervan verzekerd. Het is voor verzekeraars mogelijk hiervoor erkend te worden. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Maar duurzaamheid is niet alleen van belang vanwege de maatschappelijke verantwoordelijkheid. Grondstoffen zijn niet onuitputtelijk. Hier bewust mee omgaan wordt essentieel. We staan voor een ontgroening en vergrijzing. Duurzaam inzetbaar personeel wordt essentieel. Afvalstromen worden steeds kostbaarder. Product hergebruik en recycling worden toenemend belangrijke issues. Dit maakt dat Duurzaamheid Core Business is. Ook voor u. Want naast de maatschappelijke wenselijkheid is het een feit dat, wie nu niet in duurzaamheid investeert, straks niet meer voor marktconforme prijzen kan aanbieden. Wilt u op de langere termijn de schadelast daadwerkelijk beheersen, dan is Duurzaam Repareren een must.


Ook u kan als verzekerde het verschil maken

Uw verzekeraar is zich veelal bewust van zijn verantwoordelijkheid. De meeste verzekeraars eisen daarom dat schadeherstellers uw auto niet alleen kwalitatief herstellen, maar dit ook met oog voor het milieu en de samenleving doet. Informeer bij uw verzekeraar of zij ook bij het schadeherstel duurzaamheid in acht nemen. Het certificaat Duurzaam Repareren wordt onder meer geëist door:

Er zijn nu al verzekeraars die uw auto bij schade gegarandeerd duurzaam laten herstellen. Perfect herstel van uw auto met oog voor het milieu en de samenleving. Verzeker uw auto verantwoord. Het is niet duurder, maar wel beter!


Verzekeraars

Schade is al vervelend genoeg. En, dan is er nog allerlei rompslomp om het weer gerepareerd te krijgen. Schademelden bij uw tussenpersoon en/ of verzekeraar, een expert die de schade komt opnemen, een hersteller die de reparatiekosten gaat offreren, toestemming tot reparatie vragen aan uw verzekeraar……….. Hier zit niemand op te wachten. Diverse verzekeraars begrijpen dit als geen ander. Nadat u de schade gemeld heeft, nemen zij u alle zorg uit handen. Zij zorgen dat het gerepareerd wordt en handelen de rekening rechtstreeks met de reparateur af. Zonder dat u daar omkijken naar heeft. Omdat de verzekeraar de afhandeling van de schade op zich neemt, neemt zij ook de verantwoordelijkheid over. Zo moeten zij er zeker van zijn dat de reparateur die zij inschakelen de schade professioneel repareert. Een aantal verzekeraars vindt het echter net zo belangrijk dat dit duurzaam gebeurt. Zij maken uitsluitend gebruik van reparateurs die op een duurzame bedrijfsvoering zijn getoetst en in het bezit van het certificaat Duurzaam Herstel. De keuze voor een duurzame verzekeraar is een heel bewuste keuze. Een keuze die bijdraagt aan een duurzame samenleving. En, om alle misverstanden te voorkomen, duurzaam is niet hetzelfde als duur. Duurzame bedrijven gebruiken minder grondstoffen, verbruiken minder energie, hebben minder uitval van personeel, hergebruiken en recyclen. Dit betekent dat zij als geen ander in staat zijn u voor marktconforme prijzen van dienst te zijn. Onderstaande verzekeraars zijn bij het keurmerk Duurzaam Herstel aangesloten:

 

  • logo-img1
  • logo-img2
  • logo-img3