NieuwsInschrijving Rob Insinger Duurzaamheid Award geopend

Initiatieven en bedrijven die een voorbeeld zijn bij onderhoud en herstel van vastgoed en andere property zaken, kunnen zich nu bij Duurzaam Herstel aanmelden om genomineerd te worden voor de unieke award.

Vorig jaar waren de genomineerden zeer verschillend van aard en eigenlijk wil de organisatie dit zo houden. “We hadden een duurzaam bedrijf, een grote chemieproducent, een internationale reconditioneerder, een aannemer met een duurzaam concept en een professionele elektronica reparateur. Misschien volstrekt onvergelijkbaar, maar het gaat ons erom dat we zoveel mogelijk duurzame voorbeelden een podium bieden.

Het was 3M, met de prestige window film, die uiteindelijk de Rob Insinger Duurzaamheid Award 2017 in de wacht sleepte. Het prijzengeld dat met de award gemoeid is, werd door hen besteed aan de isolatie van het Papagenohuis, waar muziektherapie wordt gegeven aan jonge mensen met een autistische beperking.

De organisatie hoopt dit jaar weer te mogen rekenen op mooie inzendingen. “Er zijn veel mooie initiatieven in de branche. Of, beter gezegd branches, want aannemers, producenten, glaszetters, reconditioneringsbedrijven, elektronicareparateurs, vloerenleggers enzovoort, ze zijn allemaal welkom om hun initiatief, bedrijf of product voor het voetlicht te brengen. Mits het maar bijdraagt aan een duurzame samenleving”.

De inschrijving sluit op 15 augustus a.s. daarna wordt van alle genomineerden een promotiefilm gemaakt. Tijdens het jaarlijks event op 13 september wordt de winnaar bekend gemaakt, hieraan voorafgaand kan men via internet al een stem uitbrengen op de genomineerden.