Duurzaam vastgoedRob Insinger Award

De RIA (Rob Insinger Award) is een publieksprijs. Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van Duurzaam Herstel kiest het publiek via stembriefjes uit de genomineerden de winnaar. Hierbij worden ook de internet stemmen in (deels) in de telling meegenomen (zie communicatie).

Naast de award ontvangt de winnaar tevens een cheque t.w.v. € 1.500,- die vrijelijk te besteden is aan een goed doel, duurzaam project of maatschappelijk initiatief.

Communicatie

Om de inzendingen maximale exposure te geven is de wedstrijd als volgt opgebouwd. Van alle genomineerden wordt een promotiefilm gemaakt, van ongeveer tweeëneenhalve minuten. De promotiefilms worden ongeveer vier weken voorafgaand aan het evenement op de website van Duurzaam Herstel geplaatst. De genomineerden en de promotiefilms worden via de pers en media bekend gemaakt. Bezoekers aan de site kunnen een stem uitbrengen op hun favoriet. Tijdens het evenement worden de promotiefilms aan het publiek getoond, gevolgd door een pitch van één minuut. De genomineerde kan een minuut lang proberen het publiek voor zich te winnen.

Deelname

Alle initiatieven, bedrijven, projecten enzovoort binnen de doelgroep mogen deelnemen. Hoewel de doelgroep niet vast omlijnd is, moet hierbij gedacht worden aan aannemers, schilders, reconditioneringsbedrijven, inboedel- en opstal herstellers, glaszetters, elektronica reparateurs enzovoort. De deelname is geheel gratis en kan via de opgave formulieren:

De genomineerden RIA2019 vindt u op deze pagina