Genodigden Summer BBQ 2019

U komt toch ook netwerken met uw collega’s en opdrachtgevers? Ook dit jaar bent u weer of misschien wel voor de eerste keer, van harte welkom!

Het jaarlijkse gratis netwerkevent (Summer BBQ) waar opdrachtgevers en opdrachtnemers elkaar informeel treffen, is inmiddels een begrip binnen de Automotive geworden.
Traditiegetrouw kort voor de zomervakanties, dé informele afsluiting voor de zomervakanties.

Spreker

Als spreker hebben wij dit jaar Felix Teniglo, voormalig directeur Marketing & Sales bij Centraal Beheer Achmea en CEO en medeoprichter van InShared. Hij zal ons in zijn presentatie meenemen naar het speelveld waar opdrachtgevers en uitvoerende bedrijven elkaar treffen.

Dave Bebelaar Duurzaamheidsaward

Uiteraard staat ook de Dave Bebelaar Duurzaamheidsaward weer op het programma. Hiermee willen wij duurzaamheid in de automotive een podium geven. Trots kunnen wij u melden dat ook dit jaar er weer mooie initiatieven zich hebben aangemeld. Deze initiatieven introduceren wij twee weken voor aanvang van het netwerkevent aan de markt via een persbericht en via promofilmpjes op onze website. Hiermee geven wij een breed publiek de mogelijkheid hun stem uit te brengen op het initiatief van hun voorkeur.

Entertainment

Dit jaar hebben wij een speciaal optreden van de ‘Autoband’. De band bestaat louter uit leden uit de automotive branche, waaronder Leo Bingen (RAI Vereniging) en Peter Brouwer (Automobiel Management). Zij spelen voor het goede doel: Support Casper. Prof. Dr. Casper van Eijck is een baanbrekend chirurg aan het Erasmus MC op het gebied van de bestrijding en behandeling van alvleeskanker.

Ook het akoestische trio Moon About is weer van de partij en er is, niet te vergeten, veel ruimte om tijdens de BBQ te netwerken en vooral in een informele setting gezellig samen te zijn.

Datum & locatie

Datum 20 juni 2018
Beachclub Habana Beach
Zuiderstrand
2554 GH Kijkduin Den Haag

Programma

14.00 uur Ontvangst en inloop
14.30 uur Welkomswoord en terugblik van het afgelopen jaar door Harry Filon
14.50 uur Intermezzo van de AM Band.
15.00 uur Dave Bebelaar Award (uitleg, promo films + pitch)
16.00 uur Pauze – Tijdens de pauze kunt u uw stembriefje inleveren
16.30 uur Als spreker hebben wij dit jaar Felix Teniglo
17.20 uur Intermezzo van de AM Band
17.30 uur Bekendmaking van de winnaar door mevrouw Nelleke Leijnse en uitreiking Dave Bebelaar Award 2019
18.00 uur Start BBQ ook dit jaar weer muzikaal ondersteund door het akoestische muzikale trio: Moon About
20.00 uur Koffie en afsluiting

Kledingadvies: Casual (let op de weersvoorspellingen)SCHRIJF U TIJDIG IN VOOR DIT JAARLIJKSE EVENEMENT. VOL = VOL

De verstuurde uitnodigingen zijn strikt persoonlijk. U kunt een collega of zakelijke relatie aanmelden, gezien de locatie (Beachclub) is het aantal deelnemers beperkt.