Dave Bebelaar Award 2017

Ook dit jaar is er weer een Dave Bebelaar Award en ook dit jaar zijn wij erg blij met de kwaliteit van de inzendingen. Tijdens onze jaarlijkse happening, dit jaar een lustrumbijeenkomst op 29 juni, zal het publiek de winnaar kiezen.

Graag stellen wij u de genomineerden van de 2017 – editie, in willekeurige volgorde, voor.

Roberlo

Roberlo heeft als eerste producent een styreenvrije plamuur ontwikkeld. Zoals bekend is styreen zeer schadelijk voor het milieu en de gezondheid van de medewerkers. Wij denken dat dit een belangrijke innovatieve doorbraak is.
Tekst uitklappen

Makra

Makra is voor de tweede keer genomineerd. Dit maal niet met een product-innovatie. Maar men heeft in de praktijk gezien dat geconcentreerde producten zelden in de juiste verhouding worden aangemaakt. Dat is een verspilling die slecht is voor het milieu en voor de kosten.
Tekst uitklappen

Allround Automotive Solutions (AAS)

De schadeketen AAS heeft het platform  'GoedDoenDoetGoed' ontwikkeld. Een programma dat door de AAS-ondernemers kan worden gebruikt op gebied van MVO.
Tekst uitklappen

Boa Nova

Eco All the Way heet het nieuwe concept van Boa Nova. Een compleet assortiment van ecologische service producten, waarvan zelfs de verpakking volledig biologisch afbreekbaar is.
Tekst uitklappen

Transscope

Wagenparkbeheer 2.0. Door inventief en zorgzaam wagenpark beheer en gebruik wordt er tot 10 a 20% bezuinigt op hoeveelheid voertuigen en meer op het verbruik van voertuigen. Besparing op milieu en kosten door inzicht.
Tekst uitklappen

Breng jouw stem uit!

Helaas kan u niet meer via internet een stem uitbrengen. De uitgebrachte stemmen tellen mee voor de publieksstemmen die op 29/6 tijdens het jaarlijkse event worden uitgebracht.

Op 29 juni aanstaande maken we bekend welke genomineerde de Dave Bebelaar Award 2017 mee naar huis neemt.

Meer informatie: info@duurzaamrepareren.nl
vanaf vrijdag 9 juni  kan u via deze site uw stem uitbrengen