AutomotiveDuurzaam Repareren (automotive) en Duurzaam Herstel (property) samen in GroenGedaan!

De Stichting Duurzaam breidt haar dienstenpakket uit en brengt alle keurmerken onder één label.

Groen Gedaan! is de nieuwe paraplu van diverse duurzaamheid-labels

De Stichting Duurzaam is met 3.000 gecertificeerde bedrijven uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke partijen die bedrijven binnen de Benelux toetst op hun duurzame bedrijfsvoering. Een aantal jaren geleden werd het belang van een duurzame bedrijfsvoering nog regelmatig ter discussie gesteld. Vandaag de dag beseft iedereen dat een duurzame bedrijfsvoering een ‘must’ is.

De Stichting Duurzaam gaat zich, naast het certificeren van bedrijven, sterker positioneren als de specialist op het gebied van duurzaamheid. Ze faciliteert en ontzorgt haar leden als het gaat om duurzaamheidsvraagstukken.

Stichting Duurzaam verandert haar merkpositionering

Om de nieuwe merkpositionering te bekrachtigen, krijgen de verschillende labels één herkenbare naam met één logo. Dit draagt bij aan de herkenbaarheid en de waardeperceptie van de Stichting Duurzaam bij opdrachtgevers, leden en consumenten.

Groen gedaan! is het nieuwe logo en tevens het keurmerk van de Stichting Duurzaam. Dit keurmerk zal worden gevoerd door de 3.000 gecertificeerde autobedrijven, aannemers, vloerenleggers, schadeherstelbedrijven en andere duurzame bedrijven. Groen gedaan! is als het ware een duurzaam compliment.

Vanaf medio mei voeren Duurzaam Repareren, Duurzaam Auto leasen, Duurzaam Autowassen, Duurzaam Herstel allen het logo Groen Gedaan! En is er nog één website actief: stichtingduurzaam.nl

Stichting Duurzaam biedt haar leden exclusieve, praktische diensten

Bedrijven moeten aan steeds meer duurzaamheidseisen van opdrachtgevers of de overheid voldoen. Denk bijvoorbeeld aan wettelijke eisen als de rapportage voor de wet Milieubeheer en de Energie Informatieplicht.

De introductie van het nieuwe logo betekent ook het startschot voor een verbreding van het pakket diensten en services. Als specialist op het gebied van duurzaamheid ontwikkelt de Stichting Duurzaam regelmatig diensten en services, die ze vrijwel allemaal kosteloos en exclusief beschikbaar stelt aan de gecertificeerde bedrijven. Zo helpt ze haar leden om aan de duurzaamheidseisen of verplichtingen te voldoen.

Binnenkort presenteert de stichting al deze ondersteunende programma’s in de eerste GroenGedaan! nieuwsbrief.