Automotive123RUIT.nl behaalt label Duurzaam Repareren

123RUIT.nl vestigt zich duurzaam in de markt met het label Duurzaam Repareren

Alle vestigingen van 123RUIT.nl zijn succesvol duurzaam gecertificeerd door de stichting Duurzaam Repareren en spelen daarmee in op de wens van haar opdrachtgevers om een duurzame relatie aan te gaan.

Volgens Wilma Dijkema, secretaris van Stichting SZA waaronder 123RUIT.nl valt, een logische stap. “Opdrachtgevers zoals verzekeraars en leasemaatschappijen vragen om de borging van het MVO-beleid om daarmee een duurzame relatie mogelijk te maken. Wij tonen hiermee aan dat 123RUIT.nl een blijvende speler is, in de autoglas markt. “123RUIT.nl bestaat uit een landelijk netwerk van zelfstandige ondernemers. Pure specialisten waardoor professionaliteit en klantvriendelijkheid op een uniek hoog niveau staat. En aangezien wij geen overhead hebben, kunnen we ook nog scherp aan de wind zeilen”: aldus Dijkema.

Voor Duurzaam Repareren waren de 123RUIT.nl deelnemers oude bekenden. “Professionele bedrijven in deze sector zijn al sinds jaar en dag aangesloten bij onze stichting. Het is immers ook ons doel en kaf en koren van elkaar te scheiden, zodat opdrachtgevers en consumenten een afgewogen keuze kunnen maken. De 123RUIT.nl deelnemers horen hier zeker bij en nu men zich verenigd heeft ontstaat ook een goed duurzaam gecertificeerd alternatief in de markt”: zegt Harry Filon van de stichting.

Alle vestigingen van 123RUIT.nl hebben inmiddels met positief resultaat de procedures doorlopen.