Duurzaam vastgoedCollege van Deskundigen

COLLEGE VAN DESKUNDIGEN

Het College van Deskundigen is het belangrijkste gremium binnen Duurzaam Herstel. Zij bepaalt de eisen waarop de bedrijven getoetst worden (PvE), hoe zij getoetst worden en sancties.

Het College van Deskundigen is samengesteld uit opdrachtgevers van natura herstel (verzekeraars) en vertegenwoordigers van de gecertificeerde uitvoerders (adviesfunctie). Het College van Deskundigen evalueert en past jaarlijks de eisen aan. Men doet dit a.d.h.v. de praktijkervaringen en de ambities.

Het College van Deskundigen bestaat uit:

afbeelding-deskundige

A.S.R. VERZEKERINGEN

Bij a.s.r. geloven wij dat er voor een verzekeraar een nuttige rol is weggelegd in de Nederlandse samenleving. Dat begint bij het helpen van mensen. Dat kan zijn in geval van schade, maar ook als je een duwtje in de rug nodig hebt. Daarom geven wij, daar waar het kan, mooie initiatieven een steuntje in de rug of ontwikkelen we zelf projecten om (groepen) mensen te helpen. Zo hebben wij de Diergaarde Blijdorp geholpen met Olli en ze het Feyenoord podium gegeven. En helpen we kinderen met de Andere Spelen om meer in beweging te komen en onbekende sporten een podium te geven. a.s.r. Verzekeringen is één van de initiatiefnemers van Duurzaam Herstel en is voorzitter van het College

afbeelding-deskundige

AEGON

Aegon staat midden in de samenleving. We doen ons werk met aandacht voor mens en milieu. Daarom kiezen we onze partners zorgvuldig uit. En we hebben een eigen Foundation die mensen inzicht geeft in hun financiële toekomst. Zo doen we ons werk: Bij al onze activiteiten hebben wij aandacht voor het milieu. Ons milieubeleid regelt onder meer de inkoop en het verbruik van (duurzame) energie, het recyclen van ons afval tot opnieuw bruikbare producten en de manier waarop we onze gebouwen inrichten. Wij verwachten deze zorg ook van bedrijven die voor ons repareren.

afbeelding-deskundige

UNIGARANT VERZEKERINGEN

Unigarant is het verzekeringsbedrijf van ANWB. Door de nauwe verbondenheid met ANWB, is helpen ook een belangrijke kernwaarde bij Unigarant. Wij noemen het ‘helpen+’ en het is verweven in onze dienstverlening, producten en klantgerichtheid. Unigarant onderneemt met oog voor People (mensen), Planet (milieu en maatschappij) en Profit (winst en continuïteit van de onderneming). Wij vinden het belangrijk een balans te vinden tussen deze drie elementen om nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor de mens, maatschappij en milieu te realiseren.

afbeelding-deskundige

SWS WOONBEDRIJF EINDHOVEN

Als grootste woningcorporatie van de regio heeft Woonbedrijf de verantwoordelijkheid en het vermogen om te bouwen aan een duurzame leefomgeving. Dit begint bij onszelf, in onze eigen organisatie. In ons dagelijkse denken en doen, kiezen we telkens voor de meest duurzame oplossing. En dat voelt logisch, ook voor onze klanten en samenwerkingspartners.

afbeelding-deskundige

HERSTELDIRECT

Uw herstel of onderhoud afhandelen via HerstelDirect biedt unieke voordelen. Zo kunt u 24/7 bij ons terecht en regelen wij alles direct met uw verzekering.

afbeelding-deskundige

POLYGON NEDERLAND BV

Polygon is dé specialist in herstel na water- en brandschade, het opsporen van lekkages en het leveren van tijdelijke klimaatoplossingen. Polygon beperkt en beheerst de gevolgen van water, brand en klimaat. Er wordt gewerkt volgens een oplossingsgerichte aanpak met de optimale inzet van mensen, kennis en technologie. Daarbij wordt rekening gehouden met de klanten, opdrachtgevers en het milieu. Zo wordt er bijvoorbeeld gewerkt met, zelf ontwikkelde, milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Polygon is 24/7 bereikbaar en beschikbaar om schade te herstellen.

afbeelding-deskundige

NOVANET

Novanet is eenlandelijk opererende onderneming, gespecialiseerd in het herstellen van uiteenlopende beschadigingen aan interieurs en gebouwen. Er wordt nog steeds te veel afgedankt en vervangen, terwijl dat vaak niet nodig is. Novanet ontwikkelt nieuwe reparatietechnieken en processen, zodat we steeds meer kunnen repareren.

afbeelding-deskundige

NOMOT

In opdracht van verzekeraars, volmachten, tussenpersonen en particulieren herstelt Nomot de meest uiteenlopende schades aan inboedel en opstal. Sinds 1945 is herstel onze core business. Schroeiplekken, krassen, vlekken of gaten, Nomot kan dit allemaal op het kwalitatief hoogste niveau herstellen. Als partner voelt Nomot zich verantwoordelijk voor volledige en correcte afwikkeling van een schade. Zelfs als herstel niet mogelijk is of wanneer herstel niet gewenst is, biedt Nomot een oplossing in de vorm van een expertiserapport. Alle oplossingen achter één telefoonnummer. Uw schade is zó geregeld!

afbeelding-deskundige

LARSA TELECOM

Larsa Telecom repareert uw kapotte smartphone of tablet snel en voordelig. Onze deskundige monteurs maken uitsluitend gebruik van originele en hoog kwalitatieve onderdelen. Wij geven u duidelijkheid over de uit te voeren reparatie en de prijs ervan. Ook kunt u eenvoudig zelf een reparatieafspraak inplannen in onze online agenda. Snelle reparaties en goede service, daar draait het om bij Larsa Telecom.