AutomotiveBeste duurzaamheidsinitiatief in de automotive gezocht

De stichting Duurzaam Repareren zoekt het beste duurzaamheidsinitiatief in de automotive voor de inmiddels zesde editie van de Dave Bebelaar Award.

De missie van de stichting stopt niet bij toetsen van bedrijven op gebied van duurzaamheid. Maar in toenemende mate weet de branche haar te vinden voor hulp en ondersteuning bij een breed scala aan duurzaamheidsvraagstukken. Het bieden van een podium aan de best practises en inspirerende voorbeelden draagt in belangrijke mate bij aan de duurzaamheid in de branche en daarmee aan de centrale rol van de stichting.

De Dave Bebelaar is een publieksprijs. Gestemd wordt er via het internet en tijdens de jaarlijkse Duurzaam Repareren meeting. De AAS Dubbelman Groep was één van de genomineerden. Men had onlangs de poedercoating afdeling van de sociale werkplaats Avres overgenomen om op deze wijze arbeid voor de medewerkers met een beperking tot de arbeidsmarkt veilig te stellen. Volgens de stemmers was dit in 2018 de meest inspirerende genomineerde.

De organisatie roept een ieder op om hun duurzaamste initiatief, proces, project of product aan te melden en het podium te geven die het verdient. Aanmelden kan tot eind mei door een mail te sturen naar info@duurzaamrepareren.nl.

Download hier het wedstrijdreglement