Summer BBQ 2022 VOL!!

HELAAS IS DE SUMMER BBQ 2022 VOLGEBOEKT

U kan nog wel het onderstaande contactformulier invullen. Wij plaatsen u dan op de reservelijst. Mochten wij u toch kunnen verwelkomen, dan laten wij u dit direct weten.

 

Terug van weggeweest; het jaarlijkse netwerkevent Summer BBQ, waar traditiegetrouw opdrachtgevers en opdrachtgevers elkaar in een informele setting ontmoeten.

Het event vindt plaats op 23 juni 2022 in Scheveningen! , en heeft als thema – hoe kan het ook anders?! – “Duurzaamheid” maar heeft als doel u te inspireren om tot actie over te gaan.

Jan Terlouw

 

Inspirator, wetenschapper, oud-politicus en schrijver Jan Terlouw trapt de middag af. Terlouw schetst hoe er de afgelopen jaren vooruitgang is geboekt en wat we nog kunnen doen.  „De discussie over het milieu bestaat al lang. Maar een heel groot verschil met vroeger is in welke tempo het nu gaat en wat u eraan kunt doen!” Hij is ervan overtuigd dat de problemen oplosbaar zijn en dat het nog niet te laat is. Hij gelooft vooral in de kracht van het bedrijfsleven. „Als de overheid niet weet hoe, dan moeten ondernemers opstaan. De koplopers weten veel, maar we moeten dit beter laten horen.”

 

 

 

 

Ed Nijpels

Op 15 augustus 2014 werd Ed Nijpels benoemd tot kroonlid van de Sociaal-Economische Raad (SER). Hij werd daar voorzitter van de Borgingscommissie Energieakkoord. Nijpels is sinds het begin van 2018 voorzitter van het Klimaatberaad. Wij kunnen ons dan ook geen betere spreker voorstellen, die de ondernemers van GroenGedaan! wegwijs kan maken. Wat is het Klimaatakkoord, wat vraagt dat van de ondernemers.

NB: vanwege de vakantie van de heer Nijpels hebben wij zijn GroenGedaan! presentatie vooraf opgenomen

 

 

 

 

De BBQ wordt dit jaar voor het eerst in Scheveningen georganiseerd:

Wanneer            : 23 juni 2022

Aanvang event : 15.00 uur tot 19.00 uur

Locatie                 : Beachclub Copacabana Scheveingen

Muziek                : Moon About

Diner                    : een life-cooking BBQ

 

 

Tijdens de BBQ is er weer veel ruimte om te netwerken en vooral in een informele setting bijeen te komen.

Binnenkort is aanmelding mogelijk via onze website. Wij geven u nog een seintje wanneer de inschrijving is

geopend.

Wij zien u graag 23 juni! Inschrijven kan via onderstaand formulier: